Reviews


5 stars after 284 reviews
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekker en snel bezorgt!! 8/12/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/4/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was prima, ook tijdig bezorgd. Alleen miste het blikje cola dat bij de bestelling hoorde. 8/3/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/1/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering, warm en lekker 7/30/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon top! 7/30/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/28/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/27/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/23/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het bestelde eten was perfect, maar de hamburger asian style heb ik na 1 hap weggegooit. Je moet niet asian style verkopen als het niet asian style smaakt. Ik heb er jaren gewoont, en dit leek niet op asian food. Het is alleen een hint. De loempia met kip, daar zat een groot stuk kip in. Lekker. Maar beter als het een beetje verdeeld is over de hele loempia. De rest was perfect 7/22/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De friet was helemaal smoetsig meteen weg kunnen gooien. Was zeker mijn geld niet waard 7/18/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/14/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Gezinszak is wel echt te klein voor dat geld This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ben zelf 40 jaar ervaren friet en snack bakker. Heb bij smuller een bestelling geplaatst en heb het laten bezorgen. Was mooi op tijd. 15:30 uur. Friet speciaal. Friet was slap maar te eten. Combi satésaus. De gehaktbal vond ik smaakloos. Ik had zelf een ander merk gekozen. De satésaus zat weinig smaak aan en vond deze niet lekker. Maar smaken verschillen nu eenmaal. Frikadel speciaal zag er een beetje zielig uit. Frikandel niet lekker en ook hier had ik een andere fabrikant voor gekozen. Vond er te weinig ui en te weinig saus op zitten. De ui lag aan 1 kant. Viandellen waren lekker en goed gebakken. 7/2/2022
Beste Marina, dank je dat je de moeite hebt genomen om ons te informeren. Zoals je zelf weet na die jarenlange ervaring word friet op het moment dat je hem inpakt niet beter van kwaliteit en het is natuurlijk best een stuk rijden naar u. Verder zou ik het op prijs stellen om de volgende keer toch even de merken erbij te vermelden zodat ik hier ook daad werkelijk iets mee kan. aangezien wij al meer dan 30 jaar met A merken werken en hier niet van afstappen ondanks de huidige prijsverhoging. ben ik toch wel benieuwd naar wat uw keuze zou zijn. Nogmaals vriendelijk bedankt voor uw tijd om ons op de hoogte te brengen.
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top!! 6/23/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/21/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was alweer echt heerlijk! Broodjes hamburger zijn echt super en de chillie cheese fries wouw. Echte aanrader voor goede friet bestellingen 6/10/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/3/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/29/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/29/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
perfect 5/26/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Winkelwagentje wordt soms leeggemaakt tijdens het bestellen 5/25/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd, heerlijke friet en snacks, niets meer aan doen! 😉 5/21/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Er zat geen BBQ saus op de pulled pork, was daardoor vrij droog. Smaak verder lekker! 5/19/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker vers! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Online bestelling geplaatst, 10 minuten na afgesproken tijd maar eens gevraagd hoe lang het zou duren, waren ze de bestelling vergeten! Friet te vet! 5/13/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Diarree na eten kibbeling 4/30/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super heerlijke friet alles was top 4/29/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/28/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. En het was nog heel warm. Voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/21/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed verzorgd en het smaakte prima 4/18/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/18/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/14/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering, lekkere friet 3/29/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was rauw 3/28/2022
nogmaals onze exuses voor het ongemak. En jammer dat we onze fout niet mogen oplossen voor u.
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk en op de afgesproken tijd klaar! 3/26/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was nagenoeg koud en de verpakking was open. 3/26/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling geplaatst maar bij de verkeerde Smulhoek. Niet gegeten maar wel betaald. Inderdaad mijn fout. Wie weet tot toch een keer. 3/22/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo als altijd was het weer heerlijk en leterlijk binnen 10 minuten ging de deurbel al wat een top kwaliteit en service!! 3/19/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Elke week bestellen wij, had deze keer een friet special Gyros en tzaziki saus. Voor de prijs had ik toch zeker meer vlees verwacht dan een paar stukjes. Het bakje bestond meer uit friet dan uit vlees. Mvg 3/19/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/19/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd tevreden! 3/16/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden bij shoarma voor extra vlees besteld voor â‚Ŧ 3,- maar er zat helemaal geen extra vlees erbij en de gyros gerecht smaakte niet als het moet 😒 bovendien was de sla echt niet fris, sorry maar ik denk dat dit de eerste en de laatste keer is geweest om iets te bestellen bij jullie ☚ī¸ 3/16/2022
we maken het in orde we nemen contact op met u
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superrrr lekkere friet! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Besteld bami uit eigen keuken krijgt gewone bami (gebeld namen niet op) Friet was meer harde stukjes en de frikandel speciaal 1 zonder ui andere lag in tweeen niet echt bepaald netjes allemaal laatste keer geweest.. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/12/2022
de Smuller Helmond 5 stars after 284 reviews
de Smuller Helmond