Reviews


5 stars after 166 reviews
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/3/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was goed. Lekker en warm Keurig op tijd thuisbezorgd in het tijdsvlak dat ik gekozen had. Helemaal tevreden 11/30/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ontzettend bedankt voor de leuke Corona attentie van jullie voor ons om het quarantaineleed wat te verzachten😉Echt Superleuk! 11/26/2021
Proost!!!
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/22/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/16/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/8/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De friet was droog, hard en absoluut niet lekker. De snacks waren lekker. De bezorging Top 11/4/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vond de kip wat droog . 11/2/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling klopte niet 10/25/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Iets later dan gepland maar kwam in ons geval goed uit 10/22/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een smaaksensaties! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gedeelte van de friet was te kort gebakken. Ardeense saté staat nog steeds niet op de besel lijst This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/6/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fijn dat de frikandel die we misten nog gebracht werd na de eerste bezorging This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
nogmaals onze excuses en dank je voor jullie besteling.
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Men kan op de site enkele producten niet bestellen die bij afhalen wel te koop zijn. Bijv viandel en ardeense sate 9/29/2021
ze staan weer aan, foutje bedankt
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/22/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was de eerste keer maar zeker voor herhaling vatbaar!! 9/20/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service,en snelle bezorging 9/15/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/8/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/6/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere maaltijd netjes op tijd thuisbezorgd. Het was smullen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ze hadden de opmerking helaas niet gelezenhelaas en friet was voor het eerst klef. Al een paar keer besteld en toen waren we super te vrede, hopelijk de volgende keer weer 9/3/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk👍👍 9/2/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten zoals altijd 9/2/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Spareribs waren niet gaar, vlees kwam niet van het bot af. Smaakte was wel goed. Salade was niet bijzonder 8/30/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd en heerlijke dikke Giel Burger! 8/20/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals steeds super lekkere snacks en friet. 8/19/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/13/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/13/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service heerlijke producten binnen de afgesproken tijd gelever met een super nette bezorger 8/12/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deel van de bestelling was koud, walgelijk 8/7/2021
vervelend om te horen we gaan er extra op letten.
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles wat wij besteld hebben was super lekker, de friet heerlijk gebakken. De bezorger van de Smuller zeer netjes, volgens Corona regels tasje voor de deur. Alles was lekker warm. Ik beveel hen aan. 8/6/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top en snel 7/24/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging op de drukste tijd van de dag! 7/17/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk zoals altijd 7/15/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service en fijne website. Cheeseburger was wat aan de droge kant (mogelijke tip: cheddar ipv normale kaas) de rest was lekker, vooral de dikke Giel valt altijd in de smaak. 7/15/2021
Hoi Iris dank je voor je tip maar wij gebruiken al witte chedder omdat deze toch wat complexer van smaken is. mischien dat we hem net wat te lang gebakken hebben we houden het in de gaten.
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Friet was te bruin/gebruikte vet niet tijdig ververst 7/14/2021
Beste Jeroen, heeft niks met het vet te maken dit wisselen wij 1 tot 2 keer per week dit ligt aan het zetmeel gehalte in de aardappel
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/14/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima service, alleen de website en thuisbezorgd is heel slecht. En dan met name thuisbezorgd, die is heel slecht 7/12/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt lekker 6/29/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/28/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/28/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppertje, helemaal niks mis mee! 6/21/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurde ruim 80 minuten 6/17/2021
onze exuses Patrick het is heel druk geweest
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle vriendelijke bezorging. En lekker eten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
de Smuller Helmond 5 stars after 166 reviews
de Smuller Helmond