Reviews


5 stars after 428 reviews
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/17/2024
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was weer super lekker 5/4/2024
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke friet!! 4/24/2024
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De bestelling werd 45 min tevoren bezorgd. De bezorger nam het mee terug en we kregen op tijd een nieuwe bestelling. Toppie ! 4/5/2024
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/18/2024
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste friet en snacks van Helmond! (en omstreken) 3/14/2024
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/17/2024
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekker en snel geholpen ga zo door. 2/3/2024
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging. Kwaliteit is goed. 2/1/2024
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/20/2024
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/20/2024
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/13/2024
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De website kan telefoon vriendelijker 1/1/2024
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk goede service This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/17/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en fijne bezorging This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/10/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/10/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke friet en de bij artikelen helemaal top. Service een 10. Ik beveel hen aan 12/8/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Waarom moet ik betalen voor plastic (tas en schaal) terwijl ik alleen maar papier ontvang? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
omdat in papier verpakinsmateriaal ook plastic verwerkt zit
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/2/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/26/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
mmm...lekker 11/22/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Harstikke goeie zaak, kom hier altijd graag leuk personeel en een gezellige eigenaar. Ps: beste stoofvlees en zelf gesneden friet in héël Helmond! 11/18/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gemakkelijk te bestellen via website en eten prima in orde 11/8/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Voor de derde keer is onze bestelling niet compleet. Dit wordt na een telefoontje weliswaar gecorrigeerd, maar de frietjes zijn koud als de 'vertraagde' snacks arriveren. Teleurstellend... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
Vervelend wij doen onze uiterste best mijn advies is dan ook om de friet gewoon op te eten.
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Topzaak! 11/3/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/2/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voortaan graag de deksel goed op de milkshake doen, dan komt deze ook heelhuids bij de klant aan! Nu hebben wij deze niet kunnen opdrinken. 10/28/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Friet met satésaus was goed. Spareribs vielen tegen. Erg droog en stug. Wel gekruid, maar leek meer alsof ze ingewreven waren met kruiden dan gemarineerd. Op website staat ook niet dat het twee stukken met verschillende smaak is. 10/23/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/22/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Traceer de bestelling blijft maar op “word bereid” staan. Na een uur bellen te horen krijgen dat t al een uur klaar staat. Niet ff bellen ofzo!!!! Laatste x geweest 10/17/2023
Vervelend dit, maar u heeft echt voor zelf afhalen gekozen dus dan hebben wij uw adres ook niet om het te bezorgen.
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was keurig behalve de friet...deze was zeer slecht.. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/15/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/12/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Goei poeier . Burgers lekker maar aan de prijs 9/29/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere goed doorgebakken friet en de beste spareribs in de omgeving. 9/2/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kipfingers waren helaas te hard gebakken(donker bruin). Kippenbout wat aan de droge kant. De rest van de bestelling was prima. 8/29/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/18/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed en snel bezorgd 8/16/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima bezorging en lekker eten. Als tip willen wij meegeven dat sausjes bij de nacho's er los bij mogen, dan blijven de nacho's lekker knapperig. 8/15/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
altijd goed verzorgt en lekker 8/14/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en op tijd bezorgd zeker een aanrader This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/13/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/1/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker eten met heerlijke knapperige friet 👏🤗😁😋 7/27/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/16/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De spareribs waren heerlijk! Super mals en veel vlees aan de botjes. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/16/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
7/10/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/9/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/27/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heb een broodje besteld hebben ze er groenten opgedaan wat niet in de beschrijving stond hebben we opgebeld houden ze je gewoon voor de gek zeggen ze dat ze een nieuwe komen brengen zonder groenten erbij ben je 1,5 uur aan het wachten bel je ze op nemen ze heletijd niet op bel je via een andere telefoon nemen ze meteen op leg je het uit zeggen ze ben je dom we brengen geen nieuw broodje van €8,00 gaan ze een discussie aan en hangen ze gewoon op een hele slechte zaak is het ik ga hier nooit meer bestellen! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/25/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon uitstekend, in alle opzichten! 6/13/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit was onze eerste bestelling met een groep van 8 man. Online besteld, was even zoeken door het mega uitgebreide assortiment. Bestelling opgehaald en was compleet. Alles was warm en smaakte goed. Een grote portie friet is echt een grote portie. Enige wat ons opviel was dat er bij friet waarbij de saus los bij zat (friet mayo), er meer saus bij zat dan de friet waar de saus op zat (speciaal, sate). 6/13/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was lekker ,zeker aanraden 5/29/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas is het de laatste tijd wat minder. Vorige week kregen we bij onze online bestelling kipnuggets in plaats van chicken tenders. Deze week zaten er maar 3 chicken tenders in het bakje, terwijl dat er 4 hadden moeten zijn. Heel vreemd. En de bitterballen met rendang-vulling waren zo plat als een dubbeltje. Jammer, want we waren eigenlijk altijd heel tevreden. En ja, die prijzen: je kunt er bijna uit eten van gaan. 5/26/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fijn dat we laat op de avond nog konden bestellen, met super vriendelijke bezorging! Eten was weer erg lekker. 5/6/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/14/2023
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/11/2023
de Smuller Helmond 5 stars after 428 reviews
de Smuller Helmond