Reviews


5 stars after 166 reviews
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/4/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/4/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel ! En alles warm. Goed nagedacht over de verpakking mbt bezorgen. Alles top! 6/4/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had een snack besteld met curry. Helaas bij thuiskomst zat deze we niet bij. Verder was alles prima 6/4/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Kleine porties en veel te hard gebakken friet. Friet speciaal en frikandel speciaal lagen zo ongeveer ondersteboven met de saus langs het bakje in de tas. Mag iets zorgvuldiger mee om worden gegaan door de bezorger. Voor ons geen tweede keer, mooi weer terug naar de oude vertrouwde frietzaak. 6/1/2021
we gaan er op letten dank je
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hamburgers waren heerlijk, kwaliteit frites was minder, frites waren uitgedroogd Bezorging prima op de afgesproken tijd 5/28/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere friet en snacks bezorgd voor een kinderfeestje! 5/18/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 5/5/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vond het jammer dat de friet niet goed gesneden was en nog in grote stukken aan elkaar zaten, waardoor ze niet allemaal hetzelfde gebakken waren. de mayonaise vond ik niet zo.... zie dit niet als negatief, maar als feedback voor verbetering 😉 5/4/2021
dank je wel voor je feedback
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke versgebakken friet en goede producten !! Top 4/23/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! jullie zijn top! 4/23/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/14/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/14/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk eten, alleen de friet was wat aan de koude kant. verder perfect te bestellen en te volgen via de site en de bezorgster was heel vriendelijk 4/9/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kan niet inloggen daarom moet ik telkens opnieuw alle gegevens invullen 4/9/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/7/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere friet, veel stukken aan elkaar door niet goed gesneden of gespoeld. Bedankt 4/3/2021
We gaan er op letten u bedankt
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima, snel en smakelijk 4/1/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas geen garnalenkroketten vandaag 3/31/2021
Jan ze zijn er weer
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Lekkere frietjes en hamburgers. Alleen wel erg vroeg bezorgd, drie kwartier voor de afgesproken tijd... 3/29/2021
sorry, we gaan er beter op letten.
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/22/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service, echt lekkere hamburger. 3/19/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke friet, goed warm nette bezorging binnen het gestelde bezorgmoment. Heerlijke bami echt een aanrader deze Smuller daar is het echt smullen geblazen. 3/17/2021
Ineke, super bedankt heel erg fijn om dit te lezen.
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering, goeie friet en snacks ;) 3/13/2021
we doen ons best, Pascal bedankt!
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit alles is lekker en vers 3/12/2021
hey Femke, dank je wel
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Leek net alsof het nog eens op gewarmd was, voor ons helaas niet voor herhaling vatbaar. Misschien is het op een andere dag anders. 3/12/2021
wat jammer om te horen we gaan er extra op letten.
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/6/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/5/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vanavond heerlijke friet met snacks gegeten. Super lekker met satesaus en bami blokken geweldig en lekker warm nog. Kwaliteit top en bezorging super netjes en op tijd. 3/4/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten goeie spare ribs 3/4/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Friet was lekker en de snacks ook, de levering was snel! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Dank je pascal
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pepersaus vergeten bij de Rib eye, jammer want met de saus is ie beter This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Sorry we gaan er extra op lettten
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2021
Hey Fons bedankt fijn om te horen
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en snelle bezorging door een aller vriendelijke jongeman, die de corona restrcties in acht neemt. Binnen de gestelde termijn. 2/24/2021
Dank je wel Ineke.
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al jaren lekkere frites. Ruime porties. Frites is op afgesproken tijd klaar. De website is echt erg gebruikersvriendelijk. Knap werk! 2/22/2021
Hoi Franca, wat fijn om te horen dank je wel.
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service netjes op tijd. En alles gebracht wat besteld 2/20/2021
Dank je Ans.
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed eten maar moet zeggen dat de prijs heel erg hoog is . Een Asian burger sate saus uitjes sla en een schijf vlees erg duur €6,- snap de verhouding niet 2/19/2021
Tja.....
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Delivery took a long time & for the second time in a row was incomplete. 2/19/2021
Sorry to here wil give you a call to make things right with you.
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel geleverd, goeie friet en lekkere snacks ;) 2/18/2021
Fijn om te horen Pascal
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit 👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Vriendelijk bedankt Femke
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/13/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Levering kwam incompleet en nalevering liet lang op zich wachten... 2/12/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk wederom heerlijk eten en supersnel bezorgd Top cafetaria 2/4/2021
top dank je
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere eigengemaakte friet en goede snacks! 1/30/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De friet was niet lekker 1/28/2021
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke frites en snacks. Kwaliteit top en de bezorging geweldig. Vriendelijke jongeman, keurig de coronaregels in acht genomen. Ik beveel de Smuller aan 1/27/2021
Dank je
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas klopte de bestelling niet. Er zat geen satesaus bij, we hadden een halve beker mayonaise besteld en we kregen een kleine beker. Bovendien zat er een extra zak friet bij welke we niet hadden besteld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
ik ga het oplossen voor je sorry voor het ongemak
de Smuller Helmond Dierdonkpark 4 0492-347406
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De “hot dog” is zo ranzig dat de geur alleen al mij misselijk maakt. De friet met champignonsaus had bijna geen saus het was echt niet wat ik verwacht had ik ben zeer teleurgesteld!! 1/22/2021
hey Pascal, vervelend om te horen wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om het te regelen
de Smuller Helmond 5 stars after 166 reviews
de Smuller Helmond